A Keszegsütő halfogyasztást népszerűsítő programja

Kategória: EGÉSZSÉG ÉS ÉLETMÓD
Cím/hely: 3527 Miskolc, József A. u. 40.
Weboldal: www.keszegsuto.hu

Üzletünk családi vállalkozásként indult Miskolcon. Célunk az édesvízi halak népszerűsítése és a magyar halfogyasztás elősegítése. Fő profilunk az édesvízi halak hagyományos, valamint egyedi módon való elkészítése és tálalása. Termékeink között a legnépszerűbb a haltepertő, a sült halak, valamint a halászlé. Üzletünkben odafigyelünk a minőségi termékek árusítására. A kovászolt kenyér, a kistermelőktől beszerzett szörpök és savanyúságok a hagyományos kovászos uborka fontos szereplői kínálatunknak. Üzletünk egyediségét és sikerét a magyar hagyományok és a mai felgyorsult világ igényeinek ötvözése adja. Nem éttermet üzemeltetünk, hanem Keszegsütőt. A kiszolgálás gyors, a halakat frissen sütjük, rövid várakozási idővel. Ételeinket street-food jelleggel kínáljuk, de lehetőség van a helyben fogyasztásra is. Vendégeink, édesvízi halat vásárolhatnak magas hozzáadott értékkel, hagyományos magyar ízekkel, gyorsan, akár egy rövid ebédidő alatt is.
A magyar hagyományok népszerűsítését üzletbelsőnk kialakítása is hűen tükrözi. Vendégeink karoslócán és hokedlin ülve fogyaszthatják el frissen sült halaikat, igazi, nagymama nyári konyháját időző dekorációs és berendezési tárgyak között.
A Keszegsütő mára már franchise hálózattá nőtte ki magát. Öt megyében öt Keszegsütő hirdeti a Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből indult kezdeményezést.
Nemcsak üzleteinkben, hanem az iskolákban is népszerűsítjük a halfogyasztást. Menő menzák az iskolákban című programok keretén belül több alkalommal, lehetőségünk nyílt általános, valamint középiskolákban, halbemutatóval egybekötött halkostolót tartani.
Fesztiválok rendszeres vendéglátóiként halételeinkkel kuriózumnak számítunk, mivel ezek a rendezvények népszerűek a hazánkba látogató külföldiek között is, így nagyban hozzájárulunk a magyar halételek, határainkon túli népszerűsítéséhez.

 


Források:
Forbes magazin 2016.02 szám
www.keszegsuto.hu.
http://keszegsuto.hu/szakacs-tanulokat-oktatott-a-keszegsuto-es-a-metro-ozdon/
http://keszegsuto.hu/ongai-kisiskolasoknal-jart-a-keszegsuto/